Fulham mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham gæster Craven Cottage på mandag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Fulham.

Fulham har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Tottenham har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 21 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Fulham har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

Tottenham kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Tottenham.

  • I de seneste 10 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 9 af Fulham’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 4 af Tottenham’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Tottenham i 5 af de seneste 6 udekampe
  • Tottenham scorede i 6 af deres seneste 8 kampe

Form Fulham mod Tottenham

I deres seneste tre kampe formåede Fulham først at banke Hull med 0-2. Herefter nedlagde de også Chelsea med 2-1, inden stimen stoppede mod Newcastle, der vandt en 1-0 sejr. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede timål, men lukkede også seks ind.

Tottenham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Portsmouth satte de sig igennem med 1-0, før Arsenal viste sig for stærke og sejrede 0-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Tottenham gik ned 4-2 mod Manchester City. Tottenham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Fulham opnåede nul point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fem mål scoret og 13 indkasseret. Tottenham opnåede en sejre og tre point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind.

Fulham vs Tottenham – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Tottenham. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Tottenham med på Craven Cottage.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende mandag møder Fulham.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham er ubesejret mod Fulham i de sidste 7 indbyrdes opgør. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Fulham ser Tottenham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Tottenham går ind til kampen mod Fulham med en 8-1-1 fordel og der er odds 2.10 på, at Tottenham vinder endnu en sejr.

Tottenham scorede i deres seneste 7 opgør mod Fulham i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Fulham og Tottenham var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Fulham mod Tottenham Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Aleksandar Mitrovic, der viser god form for Fulham. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Tottenham.Gæsterne krydser fingre for Harry Kane til at score igen efter fire Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Fulham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Craven Cottage, præsterede Fulham at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i tre af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Fulham presterte 0.7 mål i gjennomsnitt, mens Tottenham presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.