Fulham mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både Fulham og West Ham går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Craven Cottage.

Fulham er nummer 12 i tabellen med 18 point efter 15 kampe, mens West Ham rangerer som nummer 9 med 24 point efter 15 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i West Hams seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 5 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Fulham har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

Fulham er noteret for fem sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson. Fulhams foregående tre Premier League kampe bød ufatteligt nok på over 4.5 mål.

West Ham kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League. West Ham lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Fulham i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Fulham kampe, har summen af mål været over 4.5
  • I de seneste 4 Fulham kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Fulham i 10 af de seneste 11 kampe
  • I de seneste 4 Fulham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • West Ham scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • West Ham scorede i 19 af deres seneste 20 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i 17 af de seneste 19 udekampe
  • 8 af West Ham’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål

Form Fulham mod West Ham

Fulham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolverhampton med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-3 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-0 over Nottingham Forrest. Fulham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 12 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

West Ham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod TSC Backa Topola, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Crystal Palace, hvorpå Tottenham blev besejret 1-2. West Ham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede 13 mål.

Fulham vs West Ham – Seneste nyt

Fulham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod West Ham på søndag. Calvin Bassey behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Adama Traore, Tyrese Francois, Rodrigo Muniz, Issa Diop og Steven-Andreas Benda er alle ude af truppen, som Fulham tager imod West Ham med på Craven Cottage.

West Ham ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Fulham på Craven Cottage.

Michail Antonio rejser ikke med West Ham til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Fulham mod West Ham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod West Ham. I det seneste opgør mellem disse to løb West Ham med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Craven Cottage den 8 april 2023. Udeholdet West Ham rejser til kampen mod Fulham med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Fulham og West Ham.

Fulham mod West Ham Spiltips

Raul Jimenez har tre mål i seks Premier League kampe for Fulham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod West Ham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jarrod Bowen, der har banket tre mål ind i Premier League.

Fulham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Fulham har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Craven Cottage, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Fulham presterte 0.7 mål i gjennomsnitt, mens West Ham presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.