Fulham fortsætter jagten på overlevelse

Fulham byder velkommen til Wolves i Premier League på fredag på Craven Cottage. Fulham indtager en 18. plads med 26 point efter 31 kampe. Wolves har 35 point og er på en 14. plads i tabellen.

Fulham er sendt til tælling efter 4 nederlag i træk i Premier League, men kampen mod Wolves dufter dog af en god mulighed for at rette skuden op.

Fulham fanget i stime af nederlag.

Stakkels Fulham går tomhændede ind til deres kommende kamp i Premier League efter en sløj stime af 3 nederlag i træk. Deres seneste tre kampe gav først Fulham et 3-0 nederlag mod Manchester City, herefter fulgte et 2-1 nederlag mod Leeds, mens de i den seneste kamp blev udspillet 3-1 af Aston Villa.

Fulham har hjemme bare formået at tage 4 point ud af 18 mulige siden februar på Craven Cottage. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Wolves håber på frisk start.

Wolves er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Deres seneste tre kampe gav først Wolves en kedelig 0-0 mod Aston Villa, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Liverpool, mens de i den seneste kamp kom til kort i et 3-2 nederlag mod West Ham.

Med 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Wolves vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Fulham vs Wolves h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Wolves formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Fulham i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i oktober 2020 og 1-0 i maj 2019. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Wolves går ind til kampen med en 5-3-2 historie mod Fulham inden deres kommende opgør i Premier League.

  • Fulham har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Fulham har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Fulham har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Fulham har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Wolves ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Wolves ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har scoret i seneste 5 af 7 kampe.