Fulham mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolverhampton rejser på mandag til Craven Cottage for at møde Fulham i en Premier League kamp.

Fulham er nummer 16 i tabellen med 12 point efter 12 kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 12 med 15 point efter 12 kampe.

Hold godt øje med mål, når Wolverhampton spiller kamp på mandag, for begge hold var på tavlen utrolige 9 gange i træk i deres kampe.

Når det kommer til mål, er Fulham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Wolverhampton præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Fulham er noteret for tre sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson. Fulham har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Wolverhampton kigger på fire sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League. Wolverhampton bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Fulham i 15 af de seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 12 af de seneste 14 kampe
  • 7 af Fulham’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I 3 af de seneste 4 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
  • I de seneste 10 kampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 28 af de seneste 30 udekampe
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 10 kampe
  • I de seneste 5 udekampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret

Form Fulham mod Wolverhampton

Fulham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-3 sejr over Ipswich. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Manchester United, siden 3-1 mod Aston Villa. Fulham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scoredeseks og lukkede ni mål ind.

Wolverhampton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Newcastle sluttede 2-2, hvorpå et 2-1 nederlag mod Sheffield United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Tottenham blev nedlagt med 2-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolverhampton to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

Wolverhampton noterede sig fire point efter en sejre i deres seneste tre kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også fire selv.

Fulham vs Wolverhampton – Seneste nyt

Fulham kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolverhampton den kommende mandag. Calvin Bassey behøver ikke klæde om, når Fulham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Rodrigo Muniz, Issa Diop, Tosin Adarabioyo og Steven-Andreas Benda er blandt de fire spillere, som mangler for Fulham den kommende mandag.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på mandag møder Fulham.

Det er navne som Pedro Neto, Joe Hodge og Joe Hodge, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Wolverhampton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Fulham. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Fulham senest mødte Wolverhampton i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Fulham går til kampen mod Wolverhampton med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Premier League imellem Fulham og Wolverhampton blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Fulham og Wolverhampton.

Fulham mod Wolverhampton Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Willian ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Wolverhampton sætter deres lid til, at Hee-Chan Hwang kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Fulham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Fulham holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Wolverhampton præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Fulham præsterede et gennemsnit på en mål, mens Wolverhampton snittede 0.9 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.