Fulham vs Leeds – Optakt, bedste Odds og gode tips

Fulham agerer værter på Craven Cottage for gæsterne fra Leeds til et opgør i Premier League den kommende lørdag.

Fulham går ind til runde 32 som nummer 10 i Premier League tabellen med 42 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Leeds samlet 29 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Leeds fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Fulham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Fulham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 24 mål, mens Leeds præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.4 mål pr. kamp.

Fulham har vundet 12 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Premier League. Fulham har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Leeds har indtil videre præsteret syv sejre og otte uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League. Leeds lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Leeds.

  • I de seneste 13 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 6 af Fulham’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Fulham var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Fulham tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 5 af Fulham’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Leeds i 23 af de seneste 24 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 16 af de seneste 18 kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Leeds har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 Leeds kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Fulham mod Leeds

Fulham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bournemouth tabte de 2-1, West Ham også viste sig for stærke i en 0-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Fulham formåede at vinde 1-3 over Everton. Fulham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

Leeds har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Nottingham Forrest satte de sig igennem med 2-1, før Crystal Palace viste sig for stærke og sejrede 1-5. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Leeds gik ned 1-6 mod Liverpool. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

Fulham tog 29 point fra deres seneste 16 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet otte sejre af sig efter 24 mål scoret og 16 indkasseret. Fulham scorede 17 mål og indkasserede selv 36 i deres foregående 16 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og otte point.

Fulham vs Leeds – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Leeds. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er blandt de to spillere, som mangler for Fulham på lørdag.

Leeds ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Fulham. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Leeds – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Fulham stod overfor Leeds. Det sluttede 2-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Fulham vandt fire opgør, mens Leeds sejrede tre gange. En hjemmesejr giver odds 2.30 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.10.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Fulham og Leeds blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Fulham og Leeds fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Fulham mod Leeds Spiltips

Det er en stærk sæson Craven Cottage har gang i med foreløbig 11 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Leeds.

Fulham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Leeds vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Leeds scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Fulham var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på 1.43 mål, mens Leeds snittede 1.43 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Leeds spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.