Fulham vs Nottingham Forest – Spilfiduser, Optakt og Odds

Fulham skal op imod Nottingham Forest på Craven Cottage den kommende lørdag i en spændende Premier League duel.

Fulham er nummer 8 i tabellen med 32 point efter 22 kampe, mens Nottingham Forest rangerer som nummer 13 med 24 point efter 21 kampe.

Det er ikke sådan, at Fulham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig otte mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Fulham har vundet ni sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Premier League.

Nottingham Forest kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League. Nottingham Forest tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Nottingham Forest.

  • I de seneste 13 Fulham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 8 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • 6 af Fulham’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 13 af de seneste 15 udekampe
  • 8 af Nottingham Forrest’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 4 af Nottingham Forrest’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Nottingham Forrest scorede i 7 af deres seneste 9 kampe

Form Fulham mod Nottingham Forest

Fulham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Sunderland. Herefter var de oppe imod Chelsea i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Sunderland, som blev nedlagt med 2-3. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også fem ind.

Nottingham Forest har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-3 af Manchester United. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Manchester United, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Leeds. Nottingham Forest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv to.

Fulham tog 21 point fra deres seneste ti opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet seks sejre af sig efter 18 mål scoret og ti indkasseret. Fulham scorede seks mål og indkasserede selv 24 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og seks point.

Fulham vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Nottingham Forest. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er alle ude af truppen, som Fulham tager imod Nottingham Forest med på Craven Cottage.

Nottingham Forest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Det er navne som Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Craven Cottage.

Fulham mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Fulham stod overfor Nottingham Forest. Det sluttede 2-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Fulham går til kampen mod Nottingham Forest med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Fulham og Nottingham Forest.

Fulham mod Nottingham Forest Spiltips

Det har været en god sæson for Aleksandar Mitrovic, der lige nu står på 11 mål i ligaen og Fulham håber på skarpretteren igen, når de møder Nottingham Forest.

Fulham høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led tre nederlag i denne serie. Nottingham Forest sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Fulham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Nottingham Forests seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Fulham præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Nottingham Forest snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Fulhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Nottingham Forest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.