Fulham vs Wolves – Spilfiduser, Optakt og Odds

Fulham skal op imod Wolves på Craven Cottage på fredag i en spændende Premier League duel.

Fulham er placeret som nummer 6 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 38 point til samlingen. Wolves har opnået 23 point, hvilket placerer dem som nummer 15 efter 23 runder.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv seks mål. Det er 0.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Wolves er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Wolves præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Fulham er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolves kigger på seks sejre, samt fem uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fulham v Wolves.

  • 14 af Fulham’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 9 Fulham hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Fulham scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Fulham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 7 af Fulham’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 12 udekampe
  • 9 af Wolverhampton’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Wolverhampton’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Wolverhampton scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe

Form Fulham mod Wolves

Fulham er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sunderland nedlagt 2-3, hvorefter det blev 2-0 mod Nottingham Forest. Senest måtte også Brighton bøje sig i et 0-1 nederlag. Fulham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også fem ind.

I deres seneste tre kampe formåede Wolves først at banke Liverpool med 3-0. Herefter nedlagde de også Southampton med 1-2, inden stimen stoppede mod Bournemouth, der vandt en 0-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolves to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede syv mål.

Fulham tog 24 point fra deres seneste 11 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet syv sejre af sig efter 20 mål scoret og ti indkasseret. Fulham scorede syv mål og indkasserede selv 18 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og seks point.

Fulham vs Wolves – Seneste nyt

Fulham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Wolves. Aleksandar Mitrovic får en fridag fra Fulham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Shane Duffy og Neeskens Kebano er blandt de to spillere, som mangler for Fulham på fredag.

Wolves ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende fredag møder Fulham.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til Craven Cottage.

Fulham mod Wolves – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Wolves. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Fulham senest mødte Wolves i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Fulham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Fulham45% chance for at banke Wolves. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Wolves udbetaler 3.20 i gevinst på oddset for en sejr. Fulham går til kampen mod Wolves med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Fulham scorede ikke et eneste mål i deres seneste 4 Premier League opgør mod Wolves. De seneste møder mellem Fulham og gæsterne fra Wolves har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

Fulham mod Wolves Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Willian, der viser god form for Fulham. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Wolves.Gæsterne krydser fingre for Daniel Podence til at score igen efter to Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Fulham høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Wolves sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Fulham satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Wolves vandt fire af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Fulham præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Wolves snittede 0.8 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Fulhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.