Galatasaray mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Galatasaray skal op imod Manchester United den kommende onsdag i en duel på NEF Stadyumu. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Manchester United har hårdt brug for en sejr i Istanbul og kommer med masser af selvtillid af deres stærke præstation på Goodison Park søndag aften. En sejr til Galatasaray ville sikre dem mindst en tredjeplads, og de ved, at de kan håndtere United efter at have vundet på Old Trafford. En thriller er under opsejling.

Galatasaray har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

  • Galatasaray scorede i 56 af deres seneste 58 kampe
  • Galatasaray scorede i deres seneste 31 hjemmekampe
  • Galatasaray har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk Galatasaray har spillet, har begge hold scoret
  • Galatasaray har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Manchester United’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Manchester United’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester United scorede i 8 af deres seneste 9 udekampe
  • Manchester United var i vandt 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester United i 7 af de seneste 9 kampe

Odds til kampen mellem Galatasaray og Manchester United leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Galatasaray (2.63) | Uafgjort (3.75) | Manchester United (2.45)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.35) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.50) | BTTS Nej (1.50)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

Galatasaray vs Manchester United – Seneste nyt

Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Mason Mount, Christian Eriksen, Jonny Evans, Casemiro, Lisandro Martinez, Harry Maguire, Antony, Mason Mount og Tyrell Malacia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til NEF Stadyumu.

Lineup Galatasaray vs Manchester United

Form Galatasaray mod Manchester United

Galatasaray har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Bayern München tabte de 2-1, Hatayspor også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Galatasaray formåede at vinde 4-0 over Alanyaspor.

Manchester United har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-3 til F.C. København. De svarede stærkt igen mod Luton, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-3 over Everton.

Galatasaray mod Manchester United – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Galatasaray sig en 2-3 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag? Når Galatasaray går ind til kampen mod Manchester United på NEF Stadyumu, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-0-2 i deres tidligere fire opgør.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i to af de seneste fire kampe mellem Galatasaray og Manchester United.

Galatasaray har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Manchester United vandt fem af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede nul uafgjort og tabte fem gange i denne stime. Manchester United har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end syv gange i deres seneste 10 udekampe. Værterne fra Galatasaray scorede det første mål i syv af de seneste 10 hjemmekampe.

Galatasaray mod Manchester United – Formstærke spillere

Mauro Icardi har fire mål i seks Champions League kampe for Galatasaray, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester United. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Rasmus Hoejlund, der har banket fem mål ind i Champions League.