Gaveodds på FC Midtjylland til at sikre triumfen

Onsdag aften kl. 21.00 fløjtes FC Midtjyllands hjemmekamp mod Slavia Prag igang i Champions League-kvalifikationen og når ikke klubbens egen hjemmeside pakker tingene ind, er der heller ingen grund til for os andre at gøre det: “Den vigtigste kamp i historien venter”, skriver de på fcm.dk. Så er scenen ligesom sat, og Mrgreen.com træder ind på den med et gigantisk tilbud: bookmakeren tilbyder nemlig odds 10.00 på hjemmesejren!

FC Midtjylland har svaret udmærket igen på nederlaget i premiere-runden i Superligaen og rent defensivt står Brian Priskes tropper solidt plantet i øjeblikket. De går ind til opgøret mod Slavia med fire clean sheets i træk, og ét mere giver som minimum forlænget spilletid. Slavia er uden nederlag i sæsonens første seks kampe og har holdt rent bur fire gange.

Slavia Prag frygter næppe et besøg på MCH Arena, selvom de kan aflæse af hjemmeholdets historik, at de normalt er forholdsvis gode i egen hule. Slavia præsterede i sidste års gruppespil at klare uafgjort på udebane mod både FC Barcelona og Inter. Den senere Europa League-finalist.

Selv hvis vi ser bort fra deres gode form i den bedste tjekkiske liga, er Slavia selvfølgelig en giftig modstander takket være den erfaring, de samlede i sidste års gruppespil. Ikke desto mindre kan vi ikke vende ryggen til odds 10.00 på sejr til FC Midtjylland, som Mrgreen.com tilbyder på aftenens kamp. Er Slavia markant stærkere end Young Boys, som FC Midtjylland håndterede så fremragende i sidste runde? Ikke så stærk at man ikke kan retfærdiggøre en satsning på 10 gange pengene.

Flere interessante tips