Geni-møde i Manchester mellem Guardiola og Bielsa

Manchester City er storfavoritter til at vinde en hjemmesejr på lørdag mod gæsterne fra Leeds. I deres nuværende form er dén status vanskelig at argumentere imod, når de træder ind på Etihad Stadium. Manchester City indtager en 1. plads med 74 point efter 31 kampe. Leeds har 42 point og er på en 11. plads i tabellen.

Leeds lurer på overraskelsen mod Manchester City på lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

The Sky Blues på fortsat vinderkurs.

Manchester City er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 18 point ud af 18 mulige. I deres tre foregående kampe bankede Manchester City Everton i en 2-0 gevinst, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Leicester for senest at sikre en 2-1 sejr mod B. Dortmund i Champions League.

The Sky Blues har leveret solide præstationer på hjemmebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på lørdag.

Leeds bøjer sig ikke.

Leeds går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Leeds spillede 0-0 mod Chelsea, hvorefter de fik en 2-1 sejr mod Fulham, inden de udspillede Sheffield United 2-1 i deres seneste kamp.

Leeds kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Ikke desto mindre ligner den næste udekamp en stor mundfuld for Leeds.

The Citizens vs Leeds h2h

Head-2-Head

Hævn for tabte point

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Manchester City senest mødte Leeds i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. De seneste 7 kampe mellem Manchester City og Leeds har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 2-2-3 for deres seneste 7 kampe i Premier League.

  • Manchester City har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 18 af 19 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 9 af 10 hjemmebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 21 af 23 kampe.
  • Leeds United er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Leeds United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Leeds United har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.