Helten Simon Kjær på pointjagt i Genova

AC Milan skal teste formen af mod Genoa på onsdag, når de mødes i Serie A på Stadio Luigi Ferraris. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som nummer 18 har Genoa formået at skrabe 10 point sammen for 14 kampe. Med 32 point har AC Milan for 14 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i Serie A.

Genoa har brug for en sejr den kommende onsdag for at lukke afstanden til AC Milan i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Genoa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

AC Milan rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v AC Milan.

  • Genoa ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Genoa ikke vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • Genoa har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Genoa kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • AC Milan ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Milan har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 7 of 9 seneste AC Milan kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AC Milan har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk.

Form Genoa mod AC Milan

Genoa drømmer om at stoppe ringe stime.

Genoa er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Genoa har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Empoli blev det 2-2, hvorefter Roma viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Udinese.
 

AC Milan drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad AC Milan, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. AC Milan har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Fiorentina tabte de 4-3, hvorefter de vandt 0-1 over Atletico Madrid. De var tilbage i rendestenen med et 1-3 nederlag mod Sassuolo.

 

Genoa v AC Milan Indbyrdes historik

AC Milan vandt 2-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på San Siro i april 2021 i Serie A. Bookmakerne har Genoa som favoritter til sejren i dette opgør. Genoa går ind til opgøret med en historik mod AC Milan, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Serie A. AC Milan har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Genoa og AC Milan ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Stadio Luigi Ferraris.

Manden med målnæsen

Hold øje med Mattia Destro når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Genoa, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Zlatan Ibrahimovic har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for AC Milan, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.