Genoa mod Atalanta i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Genoa den kommende tirsdag i Serie A. Alt andet end en sejr til Atalanta vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 18 i stillingen har Genoa samlet 10 point efter 18 kampe. På 37 point befinder Atalanta sig rangeret som nummer 4 for 18 afviklede kampe.

Atalanta er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Genoa, når de to rivaler skal op imod hinanden på tirsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Genoa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Atalanta rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v Atalanta.

 • Genoa har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
 • Genoa tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Genoa scorede i deres seneste 3 kampe
 • Atalanta scorede i deres seneste 22 kampe
 • I 14 af de seneste 16 kampe Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Atalanta i 17 af de seneste 19 udekampe
 • Atalanta har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • Atalanta vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Genoa har spillet mod Atalanta har begge hold scoret
 • I 12 ud af 14 seneste Genoa kampe mod Atalanta var antallet af mål over 2.5
 • Genoa har scoret imod i de seneste 10 hjemmekampe i træk de har spillet mod Atalanta
 • Genoa har har ikke vundet i 10 af 11 seneste kampe mod Atalanta
 • Genoa har scorede i 12 af de senest 13 hjemmekampe mod Atalanta

Form Genoa mod Atalanta

Genoa er igen havnet i problemer

Det er alt eller intet for Genoa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Sampdoria, hvortil de svarede igen mod Salernitana i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Lazio.

Atalanta skal svare igen

Atalanta har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Villarreal tabte de 2-3, hvorefter de vandt 1-2 over Verona. De var tilbage i rendestenen med et 1-4 nederlag mod Roma.

Med Atalanta i rigtig god form i de senere uger, hvor Genoa ikke har leveret overbevisende, er et spil på Atalanta det oplagte valg. Bookmakerne giver Genoa 14% chance for at tage tre point mod Atalanta. Det svarer til, at man får 7.00 på oddset for sejr til Genoa, mens uafgjort giver 5.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Atalanta betaler dig pengene 1.41 gange igen på oddset.

Genoa v Atalanta Indbyrdes historik

Deres seneste møde i Serie A var et brag af en kamp, da Atalanta vandt 4-3 over Genoa. Det er trods alt ikke et resultat, man ser udspillet hver dag i Serie A. Bookmakerne har Atalanta som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 7.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Genoa 14% chance for at banke Atalanta. En pointdeling betaler 5.00 i gevinst på oddset, hvor imod Atalanta udbetaler 1.41 i gevinst på oddset for en sejr. Genoa møder Atalanta med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 9 gange i de seneste 10 kampe mellem Genoa og Atalanta. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Genoa og Atalanta ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende tirsdag på Stadio Luigi Ferraris.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mattia Destro. Han har vist flaget for Genoa med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Atalanta har til gengæld forhåbninger om, at Duvan Zapata kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.