Genoa mod Inter i Serie A runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Stadio Luigi Ferraris på fredag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Inter som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Genoa.

Efter 26 kampe afviklet er Genoa placeret nummer 19 i stillingen med 16 point. Der er 38 points forskel til Inter, der som nummer 2 har samlet 54 point sammen.

Genoa har brug for en sejr på fredag for at lukke afstanden til Inter i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Det er ikke sådan, at Genoa ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 5 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Inter ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 5 mål ind, eller 0.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v Inter.

 • Genoa har ikke vundet 26 af 28 af deres seneste kampe
 • Genoa uafgjort deres seneste 3 kampe
 • Genoa har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Genoa i 5 af de seneste 7 kampe
 • Inter har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Inter scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Inter har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Inter i 6 af de seneste 8 kampe
 • Genoa har tabte i de 7 seneste kampe i træk mod Inter
 • Genoa har har ikke vundet i de 7 seneste kampe i træk mod Inter
 • I 9 ud af 11 seneste Genoa hjemmekampe mod Inter var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Genoa kampe mod Inter var antallet af mål over 2.5
 • Genoa har ikke scoret i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Inter

Form Genoa mod Inter

Genoa håber på yderligere point til samlingen.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Genoa på udkig efter en sejr. Mod Roma spillede de 0-0, før de også delte point med Salernitana i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Venezia.

Inter drømmer om at stoppe ringe stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Inter i øjeblikket. Mod Roma satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod SSC Napoli. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Liverpool.

Genoa vs Inter – Seneste nyt Alessandro Bastoni, Joaquin Correa & Robin Gosens er alle blandt de 3 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Inter, når de drager til Stadio Luigi Ferraris.

Genoa v Inter Indbyrdes historik

Genoa endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Inter i Serie A. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-0 og 3-0. Bookmakerne giver Genoa 11% chance for at tage tre point mod Inter. Det svarer til, at man får 9.00 på oddset for sejr til Genoa, mens uafgjort giver 5.00 gange igen. En væddemål på en udesejr til Inter betaler dig pengene 1.33 gange igen på oddset. Genoa møder Inter med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Genoa og Inter var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Genoa og Inter ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Stadio Luigi Ferraris.

Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mattia Destro. Han har vist flaget for Genoa med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Inter har til gengæld forhåbninger om, at Lautaro Martinez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 11 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.