Genoa mod Juventus i Serie A runde 36 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 19 har Genoa formået at skrabe 25 point sammen for 35 kampe. Med 69 point har Juventus for 35 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Serie A.

Juventus er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Serie A, når de skal op imod Genoa den kommende fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Genoa ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Juventus har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på fredag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v Juventus.

 • Genoa har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
 • Genoa har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Genoa har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Genoa tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Genoa scorede i deres seneste 3 hjemmekampe
 • Juventus har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
 • Juventus scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • Juventus har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
 • I 8 af de seneste 10 udekampe Juventus har spillet, har begge hold scoret
 • Juventus scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Genoa har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod Juventus
 • Genoa har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod Juventus
 • Genoa har tabte i 8 af 10 seneste kampe mod Juventus
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Genoa har spillet mod Juventus har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste Genoa hjemmekampe mod Juventus var antallet af mål over 3.5

Form Genoa mod Juventus

Genoa drømmer om at stoppe ringe stime.

Genoa har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod AC Milan tabte de 2-0, hvorefter de vandt 1-0 over Cagliari. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Sampdoria.

Juventus inde i god stime.

Juventus har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fiorentina nedlagt 2-0, hvorpå Sassuolo blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Venezia, der blev slået med 2-1.

Juventus ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på fredag møder Genoa. Giorgio Chiellini, Federico Bernardeschi og Federico Chiesa bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Juventus, når de drager til Stadio Luigi Ferraris.

Genoa v Juventus Indbyrdes historik

Juventus tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i december 2021 i Serie A. Genoa går ind til opgøret med en historik mod Juventus, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Genoa og Juventus bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 36 fortæller os, hvor Genoa og Juventus ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Stadio Luigi Ferraris.

Genoa mod Juventus – Formstærke spillere

Han har hamret 23 mål ind så langt i turneringen og Dusan Vlahovic stod desuden for 3 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Genoa.