Genoa mod Salernitana i Serie A runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Genoa tager den kommende søndag imod Salernitana i Serie A på Stadio Luigi Ferraris.

Med en placering som nummer 19 i stillingen har Genoa samlet 14 point efter 24 kampe. På 10 point befinder Salernitana sig rangeret som nummer 20 for 24 afviklede kampe.

Både Genoa og Salernitana har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Genoa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 3 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Salernitana ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 4 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede 27 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v Salernitana.

  • Genoa har ikke vundet 25 af 27 af deres seneste kampe
  • Genoa ikke scoret i deres seneste 3 kampe
  • Genoa har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 16 kampe
  • Salernitana tabte 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Salernitana har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Salernitana ikke scoret i 7 af deres seneste 9 kampe

Form Genoa mod Salernitana

Genoa håber på frisk start.

Det er ikke helt skidt for Genoa, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 6-0 mod Fiorentina, hvorefter de nappede point via 0-0 mod Udinese. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Roma.

Salernitana drømmer om at stoppe ringe stime.

Salernitana har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Verona satte de sig igennem med 1-2, før Lazio viste sig for stærke og sejrede 0-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Salernitana gik ned 4-1 mod SSC Napoli.

Genoa v Salernitana Indbyrdes historik

Salernitana havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i oktober 2021 i Serie A. Genoa møder Salernitana med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Genoa og Salernitana ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Stadio Luigi Ferraris.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mattia Destro. Han har vist flaget for Genoa med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Salernitana har til gengæld forhåbninger om, at Federico Bonazzoli kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.