Rivalbrag i Serie A når Genoa tager kampen op med Sampdoria

Genoa tager på fredag imod Sampdoria i Serie A på Stadio Luigi Ferraris. Genoa lægger beslag på placeringen som nummer 19 i Serie A med 10 point for deres første 16 kampe. Differencen til Sampdoria er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 16 kampe.

Både Genoa og Sampdoria har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Genoa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sampdoria ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v Sampdoria.

  • Genoa ikke vundet i de seneste 13 kampe i træk;
  • Genoa ikke vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • Genoa har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Genoa kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Sampdoria har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 13 of 15 seneste Sampdoria kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Sampdoria har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • Sampdoria har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.

Form Genoa mod Sampdoria

Genoa drømmer om at stoppe ringe stime.

Genoa går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Genoa har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Udinese, hvorefter de mod AC Milan tabte 3-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Juventus, der vandt 2-0.

Sampdoria håber på frisk start.

Genoa går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Sampdoria har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Verona satte de sig igennem med 3-1, før Fiorentina viste sig for stærke og sejrede 3-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Sampdoria gik ned 1-3 mod Lazio.
 

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

Genoa v Sampdoria Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Genoa senest mødte Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Genoa går ind til opgøret med en historik mod Sampdoria, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Genoa og Sampdoria kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Genoa og Sampdoria ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Stadio Luigi Ferraris.

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Mattia Destro. Han er topscorer for Genoa med 6 mål for sæsonen. 

Sampdoria krydser til gengæld fingre for, at Antonio Candreva kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.