Genoa mod Udinese i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Genoa har fordel af hjemmebane på Stadio Luigi Ferraris, når Udinese kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Serie A.

Genoa er placeret som nummer 19 i tabellen med 12 point efter 22 kampe. Udinese ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 20 point ovenpå deres 22 opgør.

Udinese er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Genoa, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Genoa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 3 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Udinese kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 22 mål imod. Det giver et snit på 2.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Genoa v Udinese.

 • Genoa har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe
 • Genoa tabte deres seneste 3 kampe
 • Genoa ikke scoret i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Udinese i 18 af de seneste 20 udekampe
 • Udinese har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Udinese scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Genoa har har ikke vundet i de 11 seneste kampe i træk mod Udinese
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Genoa har spillet mod Udinese har begge hold scoret
 • Genoa har scoret imod i 16 af de senest 17 kampe mod Udinese
 • Genoa har scorede i 13 af de senest 14 hjemmekampe mod Udinese
 • Genoa har har ikke tabt i 8 af 10 seneste hjemmekampe mod Udinese

Form Genoa mod Udinese

Genoa fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Genoa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Spezia, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod AC Milan. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Fiorentina, som satte sig igennem med 6-0.

Udinese håber på yderligere point til samlingen.

Udinese har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Cagliari satte de sig igennem med 0-4, før Atalanta viste sig for stærke og sejrede 2-6. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Udinese gik ned 2-0 mod Juventus.

Genoa v Udinese Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Serie A mellem Genoa og Udinese fandt sted i March 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Udinese som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Genoa 31% chance for at banke Udinese. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Udinese udbetaler 2.25 i gevinst på oddset for en sejr. Genoa går ind til opgøret med en historik mod Udinese, der siger 0-4-6 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Genoa og Udinese. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Genoa og Udinese hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Stadio Luigi Ferraris i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Mattia Destro. Han har vist flaget for Genoa med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Udinese har til gengæld forhåbninger om, at Beto kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.