Getafe mod Athletic Bilbao i La Liga runde 16 – optakt, odds og spilfiduser

Getafe tager imod Athletic Bilbao på Coliseum Alfonso Perez i runde 16 på mandag i La Liga.

Getafe lægger beslag på placeringen som nummer 19 i La Liga med 10 point for deres første 15 kampe. Differencen til Athletic Bilbao er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 8 i tabellen for 15 kampe.

Athletic Bilbao er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Getafe, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende mandag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Athletic Bilbao ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Athletic Bilbao.

  • I 3 of 5 seneste Getafe kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Getafe har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Athletic Bilbao ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Athletic Bilbao ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • I 14 seneste Athletic Bilbao udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 of 9 seneste Athletic Bilbao kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Getafe mod Athletic Bilbao

Getafe inde i god stime.

Getafe vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Getafe virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Cadiz, der blev nedlagt 4-0. Herefter spillede de 0-0 mod Mallorca, hvorpå CFJ Mollerussa blev besejret 5-1.

Athletic Bilbao fortsat skidt kørende.

Getafe går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Det er ikke helt skidt for Athletic Bilbao, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Levante, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Granada, før de desværre tabte med 1-0 til Real Madrid.

Getafe v Athletic Bilbao Indbyrdes historik

Athletic Bilbao havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 5-1 tilbage i januar 2021 i La Liga. Getafe møder Athletic Bilbao med en historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Getafe og Athletic Bilbao bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 16 fortæller os, hvor Getafe og Athletic Bilbao ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Coliseum Alfonso Perez.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Enes Unal. Han er topscorer for Getafe med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 4 i de seneste seks kampe.

Athletic Bilbao krydser til gengæld fingre for, at Inaki Williams kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.