Getafe mod Espanyol – Optakt, Spilfiduser, Odds

Getafe agerer værter på Coliseum Alfonso Perez for gæsterne fra Espanyol til et opgør i La Liga på søndag.

Getafe er placeret som nummer 13 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 17 point til samlingen. Espanyol har opnået 14 point, hvilket placerer dem som nummer 19 efter 16 runder.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum ti mål imod. Det svarer til et gennemsnit på en pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Espanyol er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Espanyol præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Getafe er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i La Liga i denne sæson.

Espanyol har indtil videre præsteret to sejre og otte uafgjorte samt seks nederlag i La Liga. Espanyol lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Espanyol.

  • 18 af Getafe’s seneste 20 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af Getafe’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Getafe’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Getafe hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Espanyol’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Espanyol’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål
  • Espanyol har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 8 af Espanyol’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Espanyol har spillet, har begge hold scoret

Form Getafe mod Espanyol

Getafe har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Mallorca. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-2 til Levante, siden 2-1 mod Sevilla. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Getafe kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Getafe opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeotte og lukkede syv mål ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Espanyol på udkig efter en sejr. Mod Barcelona spillede de 1-1, før de også delte point med Celta Vigo i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod Girona. Espanyol vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede fire uafgjorte og to nederlag af sig. De lukkede otte mål ind og scorede selv seks.

Getafe opnåede fem point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede fem og lukkede seks mål ind. Espanyol sikrede sig en sejre fra ni scorede mål og ni indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Getafe vs Espanyol – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Espanyol på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe må stille op uden Mauro Arambarri den kommende søndag mod Espanyol, da han døjer med en skade.

Espanyol har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Keidi Bare og Adrià Pedrosa bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Espanyol, når de drager til Coliseum Alfonso Perez.

Getafe mod Espanyol – indbyrdes historik

Getafe har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Espanyol. I det seneste opgør mellem disse to løb Espanyol med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. På trods af en 2-0 sejr til Espanyol i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Getafe vandt fire kampe og Espanyol vandt tre opgør.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Espanyol og Getafe.

Getafe mod Espanyol Spiltips

Getafe høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Espanyol sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Begge hold scorede i tre af de seneste 10 hjemmekampe for Getafe. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Espanyol.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Getafe har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Espanyol et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Getafes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.