Getafe mod Granada i La Liga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Getafe tager den kommende torsdag imod Granada i La Liga på Coliseum Alfonso Perez.

Som nummer 17 har Getafe formået at skrabe 18 point sammen for 20 kampe. Med 24 point har Granada for 20 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 13 i La Liga.

Getafe har brug for en sejr den kommende torsdag for at lukke afstanden til Granada i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 5 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Granada kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på torsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Granada.

 • Getafe har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Getafe vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Getafe i de seneste 4 hjemmekampe
 • Granada har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • Granada har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Granada har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Granada i 9 af de seneste 11 kampe
 • Granada scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Getafe har spillet mod Granada har begge hold scoret
 • Getafe har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod Granada
 • Getafe har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Granada
 • I 5 ud af 6 seneste Getafe hjemmekampe mod Granada var antallet af mål over 2.5
 • I 7 ud af 9 seneste Getafe kampe mod Granada var antallet af mål under 3.5

Form Getafe mod Granada

Getafe håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Getafe først at banke Osasuna med 1-0. Herefter nedlagde de også Real Madrid med 1-0, inden stimen stoppede mod Sevilla, der vandt en 1-0 sejr.

Granada inde i god stime.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Getafe formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Getafe 48% chance for at banke Granada. En pointdeling betaler 3.10 i gevinst på oddset, hvor imod Granada udbetaler 3.95 i gevinst på oddset for en sejr.

Getafe v Granada Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Getafe senest mødte Granada på Estadio Nuevo Los Carmenes. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Getafe møder Granada med en historik imellem klubberne, der siger 1-4-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Getafe og Granada. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Getafe og Granada ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Coliseum Alfonso Perez.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Enes Unal. Han har vist flaget for Getafe med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Granada har til gengæld forhåbninger om, at Jorge Molina kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 5 i de seneste seks.