Getafe kan fortsætte fremgangen i fredags-kamp mod Levante

Getafe tager den kommende fredag imod Levante i La Liga på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe indtager en plads som nummer 16 i tabellen med 22 point efter 22 kampe. På de 22 runder Levante har afviklet, har de indsamlet 11 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Levante går ind til kampen mod Getafe den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 5 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Levante ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Levante.

 • Getafe har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Getafe vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Getafe i 4 af de seneste 5 hjemmekampe
 • Levante har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Levante i 18 af de seneste 20 udekampe
 • Levante tabte 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Levante har spillet, har begge hold scoret
 • Levante scorede i 6 af deres seneste 7 udekampe
 • I 19 ud af 20 seneste Getafe kampe mod Levante var antallet af mål under 3.5
 • Getafe har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Levante
 • Getafe har ikke scoret i 6 af de senest 8 kampe mod Levante
 • I de seneste 20 Getafe kampe mod Levante var summen af mål under 4.5

Form Getafe mod Levante

Getafe inde i god stime.

Getafe har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Sevilla gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 4-2 over Granada, inden de senest spillede 0-0 mod Real Sociedad.

Levante håber på frisk start.

Levante har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Villarreal tabte de 5-0, hvorefter de vandt 2-0 over Mallorca. De var tilbage i rendestenen med et 0-2 nederlag mod Cadiz.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Getafe til 1.95 på oddset. Et væddemål på Levante giver dig netop nu 4.25 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 24% chance for at slå Getafe. Ønsker du at placere dine indsatser på Getafe, kan de spilles til 1.95 på oddset.

Getafe v Levante Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Getafe og Levante fandt sted i May 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Bookmakerne har Getafe som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Getafe 51% chance for at banke Levante. En pointdeling betaler 3.30 i gevinst på oddset, hvor imod Levante udbetaler 4.25 i gevinst på oddset for en sejr. Getafe møder Levante med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Getafe og Levante. Begge hold var på tavlen 2 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Getafe og Levante hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Coliseum Alfonso Perez i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Enes Unal. Han har vist flaget for Getafe med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Levante har til gengæld forhåbninger om, at Jose Luis Morales kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.