Getafe mod Mallorca – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Getafe byder Mallorca op til dans på fredag på Coliseum Alfonso Perez stadion.

Getafe kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 10 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Mallorca vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 10 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Getafe har vundet 3 sejre, mens de har spillet 5 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i La Liga.

Mallorca har indtil videre præsteret 5 sejre og 4 uafgjorte samt 5 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Mallorca.

  • 17 af Getafe’s seneste 19 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af Getafe’s seneste 6 kampe havde under 1.5 mål
  • 8 af Getafe’s seneste 10 kampe havde under 2.5 mål
  • Getafe har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Mallorca har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Mallorca var i vandt de seneste 4 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Mallorca scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Mallorca har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • Mallorca vandt deres seneste 4 udekampe

Form Getafe mod Mallorca

Getafe har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Cadiz blev det 0-0, hvorefter Almeria viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod CD San Roque de Lepe. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Getafe kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Getafe var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 3 sluttede uafgjort og de led 2 nederlag. De stod selv for 6 mål, men indkasserede samtidig 7.

Mallorca har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Villarreal nedlagt 0-2, hvorpå Atletico Madrid blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Real Union, der blev slået med 0-1. Mallorca vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Mallorca noterede sig 2 point efter 0 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 2 mål, men indkasserede også 3 selv.

Getafe vs Mallorca – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Mallorca på Coliseum Alfonso Perez.

Mauro Arambarri sidder over for Getafe i deres kommende opgave på grund af en skade.

Getafe mod Mallorca – indbyrdes historik

Getafe har trukket sig sejrrigt ud af 6 af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Mallorca. I det seneste opgør mellem disse to løb Getafe med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag. Getafe har generelt overtaget mod Mallorca,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 2.60.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Getafe og Mallorca blev der scoret under 1.5 mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i 4 af de foregående 10 opgør mellem Mallorca og Getafe.

Getafe mod Mallorca Spiltips

Enes Unal har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Getafe satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Mallorca kigger til gengæld mod Vedat Muriqi i håb om, at han kan udvide totalen på 4 mål i hans seneste kampe i La Liga.

Getafe høstede tre point i 1 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 5 nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 2 nederlag. Getafe vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Mallorca præsterede 4 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Getafe præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Mallorca snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 2 af Getafes sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Mallorca spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.