Real Madrid kan holde presset på ærkerivalerne i topstriden

Real Madrid ligner et hold på vej mod tre point i deres kommende kamp på Coliseum Alfonso Perez. Formen er god, mens formkurven hos Getafe ikke indikerer, at en overraskelse kan være under opsejling. Getafe ligger nummer 15 i stillingen med 30 point efter 30 kampe. 36 point foran efter 30 kampe finder man Real Madrid på en placering som nummer 2.

Real Madrid går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i La Liga.

Getafe drømmer om at stoppe ringe stime.

Getafe er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Deres seneste tre kampe gav først Getafe en 1-1 uafgjort mod Elche, herefter fulgte en 0-0 uafgjort mod Osasuna, mens de i den seneste kamp blev besejret 1-0 af Cadiz.

Ovenpå beskedne 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme, får Getafe sandsynligvis rigeligt at se til med at undgå at få ørerne i maskinen den kommende søndag.

Real Madrid udvider sejrsstimen.

Real Madrid er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. I Real Madrids 3 sidste kampe har de været igennem en 3-1 sejr mod Liverpool i Champions League, hvorefter fulgte en 2-1 sejr mod Barcelona, mens de senest spillede 0-0 mod Liverpool i Champions League.

Real Madrid har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

Getafe vs Real Madrid h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Et væddemål på Real Madrid til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Getafe var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i februar 2021 og 1-0 i juli 2020. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Real Madrid synes at have et nærmest kærligt forhold til Getafe, som de har besejret 9 gange i de 10 seneste opgør i La Liga.

  • Getafe ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Getafe ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Getafe kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 seneste Getafe kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Real Madrid har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 10 kampe i træk;
  • Real Madrid er ubesejret i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Real Madrid har vundet i seneste 4 af 5 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Getafe giver 5.50 for en sejr, uafgjort betaler 3.70 retur, mens Real Madrid giver 1.67 på oddset.