Getafe mod Real Madrid i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Real Madrid skal teste formen af mod Getafe på søndag, når de mødes i La Liga på Coliseum Alfonso Perez. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 16 i stillingen har Getafe samlet 15 point efter 18 kampe. På 46 point befinder Real Madrid sig rangeret som nummer 1 for 18 afviklede kampe.

Getafe har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Real Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 5 mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Real Madrid.

 • Getafe har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Getafe har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Real Madrid har ikke tabt deres seneste 15 kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 17 udekampe
 • Real Madrid vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Real Madrid i 5 af de seneste 6 kampe
 • Getafe har har ikke vundet i de 15 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Getafe har tabte i 13 af 15 seneste kampe mod Real Madrid
 • Getafe har scoret imod i 22 af de senest 24 kampe mod Real Madrid
 • I 8 ud af 9 seneste Getafe hjemmekampe mod Real Madrid var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 8 seneste Getafe hjemmekampe mod Real Madrid var antallet af mål over 2.5

Form Getafe mod Real Madrid

Getafe håber på yderligere point til samlingen.

Getafe har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Deportivo Alaves sluttede 1-1, hvorpå et 5-0 nederlag mod Atletico Baleares fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Osasuna blev nedlagt med 1-0.

Real Madrid i fantastisk form.

Real Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Atletico Madrid, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Cadiz, hvorpå Athletic Bilbao blev besejret 1-2.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Real Madrid til 1.55 på oddset. Et væddemål på Real Madrid giver dig netop nu 1.55 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 65% chance for at slå Getafe. Ønsker du at placere dine indsatser på Getafe, kan de spilles til 7.00 på oddset.

Getafe v Real Madrid Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Getafe senest mødte Real Madrid på Coliseum Alfonso Perez. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Getafe går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Getafe og Real Madrid bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Getafe og Real Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Coliseum Alfonso Perez.

Manden med målnæsen

Hold øje med Enes Unal når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Getafe, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Karim Benzema har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Real Madrid, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 15 mål.