Getafe vs Almeria – Optakt, bedste Odds og gode tips

Getafe skal op imod Almeria på Coliseum Alfonso Perez den kommende onsdag i en spændende La Liga duel.

Der er blevet scoret flittigt i Almerias seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste otte kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende onsdag.

Getafe kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Almeria er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Almeria præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Getafe er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i La Liga i denne sæson.

Almeria kigger på otte sejre, samt seks uafgjorte såvel som 16 nederlag i La Liga. Almeria lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Almeria.

  • 9 af Getafe’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Getafe’s seneste 10 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Getafe har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Getafe har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
  • I de seneste 3 Getafe kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 21 udekampe
  • I 8 af de seneste 9 udekampe Almeria har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Almeria i 19 af de seneste 21 kampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Almeria har spillet, har begge hold scoret

Form Getafe mod Almeria

Bare ét point forhindrer Getafe i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Real Sociedad, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Barcelona. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Mallorca, som satte sig igennem med 3-1. Getafe præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede syv og indkasserede fire mål.

Almeria har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Valencia satte de sig igennem med 2-1, før Atletico Madrid viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Almeria gik ned 1-2 mod Athletic Bilbao. Almeria vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv otte.

Getafe opnåede otte point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede seks og lukkede ti mål ind. Almeria sikrede sig tre sejre fra 11 scorede mål og syv indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 13 point til kontoen.

Getafe vs Almeria – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Almeria på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe må stille op uden Mauro Arambarri den kommende onsdag mod Almeria, da han døjer med en skade.

Getafe mod Almeria – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Almeria deres seneste opgør mod Getafe, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 1-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Getafe går til kampen mod Almeria med en 3-2-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Getafe og Almeria blev der scoret under 1.5 mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Getafe og Almeria fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Getafe mod Almeria Spiltips

Srdjan Babic virker til at være i anstændig form for Almeria, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i La Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Getafe, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Enes Unal, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Getafe vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Almeria vandt nul af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Getafe sætter næsen op efter at komme på tavlen på onsdag, da Almeria var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Getafe har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Almeria et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Getafes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.