Getafe vs Barcelona – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Getafe byder Barcelona op til dans på søndag på Coliseum Alfonso Perez stadion.

Barcelona nyder udsigten fra toppen af tabellen med 72 point for 28 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Getafe ligger placeret som nummer 15 i La Liga med 30 point oven på 28 afviklede kampe.

Getafe kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Barcelona har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også tre mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur syv gange.

Getafe har vundet syv sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga.

Barcelona kigger på 23 sejre, samt tre uafgjorte såvel som to nederlag i La Liga. Barcelona tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Barcelona.

Form Getafe mod Barcelona

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Getafe i øjeblikket. Mod Sevilla satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Athletic Bilbao. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Real Sociedad. Getafe vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også seks ind.

De seneste tre kampe har for Barcelona givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Elche med 0-4, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-4 mod Real Madrid. Deres seneste opgør, mod Girona, indbragte et point i en 0-0 kamp. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede ni mål og indkasserede to på deres vej.

Barcelona vandt syv af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 17 og indkasserede selv to mål, hvilket samlet indbragte 22 point.

Getafe vs Barcelona – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Barcelona på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe må stille op uden Mauro Arambarri den kommende søndag mod Barcelona, da han døjer med en skade.

Getafe mod Barcelona – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Barcelona med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Barcelona går ind til kampen mod Getafe med en 7-2-1 fordel og der er odds 1.53 på, at Barcelona vinder endnu en sejr.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Getafe og Barcelona fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Getafe mod Barcelona Spiltips

Det har været en god sæson for Coliseum Alfonso Perez, der lige nu står på 13 mål i ligaen og Getafe håber på skarpretteren igen, når de møder Barcelona.

Getafe høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Barcelona sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt to nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Getafe. Begge scorede også i tre af de seneste 10 udekampe for Barcelona.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Getafe præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Barcelona snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Getafes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Barcelona spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.