Getafe vs Celta Vigo – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Getafe og Celta Vigo, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Coliseum Alfonso Perezpå onsdag.

Det er ikke sådan, at Getafe ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Celta Vigo er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Celta Vigo præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Getafe er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i La Liga i denne sæson.

Celta Vigo kigger på ti sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Celta Vigo.

  • 10 af Getafe’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet deres seneste 5 kampe
  • 5 af Getafe’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Getafe var i tabte 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Getafe har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 Celta Vigo kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Celta Vigo har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Celta Vigo kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Celta Vigo i 6 af de seneste 7 udekampe

Form Getafe mod Celta Vigo

Getafe har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Mallorca, før Almeria satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Espanyol, der satte sig igennem med 1-0. Getafe vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også fem ind.

Det er alt eller intet for Celta Vigo i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Real Madrid, hvortil de svarede igen mod Elche i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod Villarreal. Celta Vigo kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv syv.

Getafe opnåede seks point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede syv og lukkede 14 mål ind. Celta Vigo noterede sig 15 point efter fire sejre i deres seneste ti kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 15 mål, men indkasserede også 16 selv.

Getafe vs Celta Vigo – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Celta Vigo på Coliseum Alfonso Perez.

Mauro Arambarri sidder over for Getafe i deres kommende opgave på grund af en skade.

Getafe mod Celta Vigo – indbyrdes historik

Getafe går til kampen mod Celta Vigo med en 4-4-2 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Getafe og Celta Vigo fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Getafe mod Celta Vigo Spiltips

Borja Mayoral har været stærk for Getafe i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Celta Vigo håber, at Haris Seferovic kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Getafe høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Celta Vigo sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Celta Vigo præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Getafe formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Coliseum Alfonso Perez.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Getafe præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Celta Vigo snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Getafes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.