Getafe vs Girona – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Getafe byder Girona op til dans på lørdag på Getafe’s stadion stadion.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er otte point og otte pladser.

Når det kommer til mål, er Getafe ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Girona har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Getafe har vundet fem sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga.

Girona kigger på otte sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Girona.

  • 22 af Getafe’s seneste 24 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 15 af Getafe’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Getafe kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 6 af Getafe’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Girona i 28 af de seneste 30 kampe
  • 12 af Girona’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Girona i 14 af de seneste 15 udekampe
  • Girona var i tabte 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Girona har ikke vundet deres seneste 5 udekampe

Form Getafe mod Girona

Getafe har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Rayo Vallecano, før de sejrede 1-0 mod Valencia. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Villarreal. Getafe opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede fem og lukkede fire mål ind.

Girona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Cadiz. De svarede stærkt igen mod Almeria, som blev slået 6-2, før de sejrede 2-3 over Athletic Bilbao. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Girona to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede otte mål.

Girona noterede sig 16 point efter fem sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 17 mål, men indkasserede også 12 selv.

Getafe vs Girona – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Girona på Getafe’s stadion.

Mauro Arambarri sidder over for Getafe i deres kommende opgave på grund af en skade.

Girona ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Getafe.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Girona, når de drager til Getafe’s stadion.

Getafe mod Girona – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Getafe vandt tre af deres foregående ti kampe mod Girona, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.00 i skrivende stund.

Getafe scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Girona i La Liga. Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Getafe og Girona.

Getafe mod Girona Spiltips

Enes Unal har været stærk for Getafe i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Girona håber, at Cristhian Stuani kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Getafe vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Girona vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Getafe vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Girona præsterede fem sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Getafe præsterede et gennemsnit på en mål, mens Girona snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Getafes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Girona spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.