Getafe vs Rayo Vallecano – Spilfiduser, Optakt og Odds

La Liga kampen på Coliseum Alfonso Perez den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Getafe og gæsterne fra Rayo Vallecano.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 14 point og 14 pladser.

Det er ikke sådan, at Getafe ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig ni mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Rayo Vallecano har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Getafe er noteret for fire sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson.

Rayo Vallecano har indtil videre præsteret ni sejre og fem uafgjorte samt seks nederlag i La Liga. Rayo Vallecano tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Rayo Vallecano.

  • 20 af Getafe’s seneste 22 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 13 af Getafe’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Getafe har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Getafe var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • 8 af Rayo Vallecano’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 3 Rayo Vallecano kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Rayo Vallecano udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Getafe mod Rayo Vallecano

Bare ét point forhindrer Getafe i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 0-1 mod Barcelona og Real Betis. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Atletico Madrid. Getafe har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Coliseum Alfonso Perez. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede fem og indkasserede seks mål.

Rayo Vallecano har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Real Sociedad. De svarede stærkt igen mod Villarreal, som blev slået 0-1, før de sejrede 2-0 over Almeria. Rayo Vallecano vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Rayo Vallecano vandt fem af deres seneste seks opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 12 og indkasserede selv tre mål, hvilket samlet indbragte 16 point.

Getafe vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Rayo Vallecano på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe må stille op uden Mauro Arambarri på søndag mod Rayo Vallecano, da han døjer med en skade.

Getafe mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Getafe går til kampen mod Rayo Vallecano med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Getafe og Rayo Vallecano var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Getafe mod Rayo Vallecano Spiltips

Borja Mayoral har tre mål i seks La Liga kampe for Getafe, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Rayo Vallecano. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Sergio Camello, der har banket tre mål ind i La Liga.

Getafe høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Rayo Vallecano sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Getafe vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Rayo Vallecano præsterede seks sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Getafe præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Rayo Vallecano landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Getafes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Rayo Vallecano spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.