Getafe vs Real Betis – Spilfiduser, Optakt og Odds

Getafe har fordel af hjemmebane på Coliseum Alfonso Perez, når Real Betis kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i La Liga.

Det er ikke sådan, at Getafe ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig ni mål imod, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Real Betis vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Getafe er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Betis kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Real Betis.

  • 19 af Getafe’s seneste 21 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Getafe har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 10 af Getafe’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk Getafe har spillet, har begge hold scoret
  • Real Betis har i tabte 5 af de seneste 7 ude kampe ikke scorede et mål
  • Real Betis var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i 12 af de seneste 14 kampe
  • Real Betis var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Real Betis i de seneste 7 udekampe

Form Getafe mod Real Betis

Getafe har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Sevilla, før Espanyol satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Barcelona, der satte sig igennem med 1-0. Getafe var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for syv mål, men indkasserede samtidig otte.

Det er ikke helt skidt for Real Betis, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Barcelona, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Osasuna, før de desværre tabte med 1-0 til Espanyol. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Real Betis to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede fire mål.

Real Betis noterede sig seks point efter en sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også to selv.

Getafe vs Real Betis – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Betis på Coliseum Alfonso Perez.

Mauro Arambarri sidder over for Getafe i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Betis ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Getafe.

Det er navne som Youssouf Sabaly, Paul Akouokou og Juan Cruz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Coliseum Alfonso Perez.

Getafe mod Real Betis – indbyrdes historik

Getafe går til kampen mod Real Betis med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i La Liga imellem Getafe og Real Betis blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Real Betis og Getafe.

Getafe mod Real Betis Spiltips

Borja Mayoral har været stærk for Getafe i den senere tid med nul mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Real Betis håber, at Borja Iglesias kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Getafe vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Real Betis vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Getafe scorede kun kampens første mål to gange i deres seneste 10 kampe på Coliseum Alfonso Perez. Real Betis scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Getafe har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Real Betis et snit på 0.8 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Getafes seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Real Betis spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.