Getafe vs Valencia – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Getafe tager imod Valencia på Coliseum Alfonso Perez på mandag.

Getafe er nummer 19 i tabellen med 19 point efter 21 kampe, mens Valencia rangerer som nummer 18 med 20 point efter 21 kampe.

Getafe har ikke ry for at være et målrigt hold i øjeblikket. Getafe fandt kun vej til netmaskerne syv gange i deres foregående ti landskampe, hvilket giver et gennemsnit på blot 0.7 mål pr. kamp. De har dog været meget solide i defensiven med beskedne ni indkasseret, hvilket kaster et yderst respektabelt snit af sig på 0.9 pr. kampe. Underligt nok præsterede de kun tre clean sheets i disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Valencia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Getafe har vundet fire sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i La Liga. Getafe har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Valencia kigger på fem sejre, samt fem uafgjorte såvel som 11 nederlag i La Liga. Valencia led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Getafe v Valencia.

  • 21 af Getafe’s seneste 23 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Getafe’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Getafe har ikke vundet deres seneste 7 kampe
  • I de seneste 4 Getafe kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Valencia har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Valencia var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Valencia var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Valencia i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Valencia har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe

Form Getafe mod Valencia

Det er ikke helt skidt for Getafe, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 0-1 mod Real Betis, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Atletico Madrid. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Rayo Vallecano. Getafe præsterede kun én sølle sejr på Coliseum Alfonso Perez af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort tre og tabte to af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede seks ind.

Valencia har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Real Madrid, før Girona satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Athletic Bilbao, der satte sig igennem med 1-2. Valencia formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede otte og scorede tre mål.

Getafe opnåede fire point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede tre og lukkede otte mål ind. Valencia sikrede sig en sejre fra 11 scorede mål og otte indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Getafe vs Valencia – Seneste nyt

Getafe skulle bare have én spiller siddende, når de møder Valencia på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe må stille op uden Mauro Arambarri den kommende mandag mod Valencia, da han døjer med en skade.

Valencia har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Samuel Castillejo og Nico Gonzalez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Coliseum Alfonso Perez.

Getafe mod Valencia – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på mandag. Getafe vandt tre af deres foregående ti kampe mod Valencia, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.00 i skrivende stund.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Getafe og Valencia fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Getafe mod Valencia Spiltips

Enes Unal har været stærk for Getafe i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Valencia håber, at Jose Gaya kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Getafe vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Valencia vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Getafe holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Valencia præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Getafe presterte 1.4 mål i gjennomsnitt, mens Valencia presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret fire gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Getafes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.