Girona mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Girona har fordel af hjemmebane på Estadi Municipal de Montilivi, når Atletico Madrid kommer forbi den kommende onsdag til et opgør i La Liga.

Girona jagter førstepladsen i La Liga stillingen efter at have opnået 45 point på deres første 18 kampe. Atletico Madrid er i hælene på dem med 38 point efter 18 runder, hvorved de ligger nummer 3 i tabellen.

Girona har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende onsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.4 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 24 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Girona har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i La Liga i denne sæson efter 18 kampe. De kan i stedet fremvise 14 sejre og tre uafgjorte. Girona er på en fin stime af 10 kampe i træk uden nederlag.

Atletico Madrid har indtil videre præsteret 12 sejre og to uafgjorte samt fire nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Girona scorede i 33 af deres seneste 34 kampe
  • Girona har ikke tabt 25 af 26 af deres seneste kampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Girona scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Girona vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 7 af Atletico Madrid’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Atletico Madrid var i tabte 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 5 udekampe

Form Girona mod Atletico Madrid

Girona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-4 og 3-0 over Barcelona samt Deportivo Alaves. Serien blev dog bremset mod Real Betis i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Girona præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på Estadi Municipal de Montilivi. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede 12 mål.

Atletico Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Athletic Bilbao, hvorefter de opnåede 3-3 mod Getafe. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Sevilla. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Atletico Madrid to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede otte og scorede seks mål.

Girona opnåede en sejre og fem point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind. Atletico Madrid vandt to sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede ni mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem otte point.

Girona vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Girona kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Atletico Madrid den kommende onsdag.

David Lopez, Viktor Tsigankov, Yangel Herrera, Borja Garcia, Borja Garcia og Toni Villa er blandt de seks spillere, som mangler for Girona på onsdag.

Atletico Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på onsdag møder Girona. Blandt de fraværende spillere i Atletico Madrid-truppen, er Caglar Soyuncu i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Pablo Barrios, Thomas Lemar, Memphis Depay og Vitolo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadi Municipal de Montilivi.

Girona mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Atletico Madrid er ubesejret mod Girona i de sidste 6 indbyrdes opgør. Med sejre på 1-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Girona ser Atletico Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Atletico Madrid vandt tre af deres foregående otte kampe, mens Girona vandt nul sejre i otte opgør. Atletico Madrid kan spilles til odds 2.70 hos spilselskaberne.

Atletico Madrid scorede i deres seneste 6 opgør mod Girona i La Liga. Begge hold scorede i fire af de seneste seks kampe mellem Girona og Atletico Madrid.

Girona mod Atletico Madrid Spiltips

Det har været en god sæson for Estadi Municipal de Montilivi, der lige nu står på 11 mål i ligaen og Girona håber på skarpretteren igen, når de møder Atletico Madrid.

Girona har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Atletico Madrid vandt fire af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte fire gange i denne stime. Atletico Madrid scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Girona scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på 0.84 mål, mens Atletico Madrid snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Gironas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.