Girona mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Girona har fordel af hjemmebane på Girona’s stadion, når Atletico Madrid kommer forbi på mandag til et opgør i La Liga.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 15 point og otte pladser.

Girona har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende mandag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i fem mål imod. Det giver et snit på 0.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Girona er noteret for otte sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i La Liga i denne sæson. Gironas foregående tre La Liga kampe bød ufatteligt nok på over 4.5 mål.

Atletico Madrid kigger på 13 sejre, samt seks uafgjorte såvel som fem nederlag i La Liga. Atletico Madrid er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Atletico Madrid.

  • Der er scoret imod Girona i 29 af de seneste 31 kampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i 14 af de seneste 15 hjemmekampe
  • Girona scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Girona har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Atletico Madrid scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Atletico Madrid scorede i deres seneste 10 udekampe
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • 11 af Atletico Madrid’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe

Form Girona mod Atletico Madrid

I deres seneste tre kampe formåede Girona først at banke Almeria med 6-2. Herefter nedlagde de også Athletic Bilbao med 2-3, inden stimen stoppede mod Getafe, der vandt en 3-2 sejr. Girona vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Girona’s stadion, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede syv ind og scorede selv 13.

Atletico Madrid virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Athletic Bilbao, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Real Madrid, hvorpå Sevilla blev besejret 6-1. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Atletico Madrid to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede seks og scorede seks mål.

Girona vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Atletico Madrid.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe er blandt de fire spillere, som mangler for Girona den kommende mandag.

Girona mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Girona har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Atletico Madrid. Med sejre på 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Girona ser Atletico Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Girona vandt nul af deres foregående syv kampe mod Atletico Madrid, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

Atletico Madrid scorede i deres seneste 5 opgør mod Girona i La Liga. I de seneste fem indbyrdes opgør mellem Girona og Atletico Madrid fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Girona mod Atletico Madrid Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Valentin Castellanos, der viser god form for Girona. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Atletico Madrid.Gæsterne krydser fingre for Memphis Depay til at score igen efter tre La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Girona vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Atletico Madrid vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Girona på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Atletico Madrids seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på en mål, mens Atletico Madrid snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Gironas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Atletico Madrid spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.