Girona mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona gæster Estadi Municipal de Montilivi på lørdag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Girona.

Girona har vundet fem sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga. Girona indkasserede mindst ét mål i deres seneste 21 kampe.

Barcelona har indtil videre præsteret 14 sejre og to uafgjorte samt en nederlag i La Liga. Barcelona er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Barcelona.

  • Der er scoret imod Girona i 25 af de seneste 26 kampe
  • I 11 af de seneste 12 hjemmekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i de seneste 12 hjemmekampe
  • Girona scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • 12 af Girona’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Barcelona har ikke tabt deres seneste 11 kampe
  • Barcelona vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Barcelona scorede i deres seneste 11 kampe
  • Barcelona vandt deres seneste 8 udekampe
  • Barcelona scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe

Form Girona mod Barcelona

Girona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Espanyol, før de sejrede 2-1 mod Sevilla. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Villarreal. Girona opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

Barcelona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AD Ceuta FC nedlagt 0-5, hvorpå Getafe blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Real Sociedad, der blev slået med 1-0. Barcelona har været fremragende i deres seneste seks udekampe i La Liga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede ti mål og indkasserede fire på deres vej.

Girona vs Barcelona – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Barcelona.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe er alle ude af truppen, som Girona tager imod Barcelona med på Estadi Municipal de Montilivi.

Girona mod Barcelona – indbyrdes historik

Girona går til kampen mod Barcelona med en 0-1-3 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Barcelona scorede i deres seneste 4 opgør mod Girona i La Liga. Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Girona og Barcelona.

Girona mod Barcelona Spiltips

Det er en stærk sæson Robert Lewandowski har gang i med foreløbig 13 mål for sin klub, og når han kommer med dén form, er han selvsagt yderst vigtig for Barcelona.

Girona høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Barcelona sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt to nederlag. Girona scorede kun kampens første mål to gange i deres seneste 10 kampe på Estadi Municipal de Montilivi. Barcelona scorede kampens første kasse i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på 0.75 mål, mens Barcelona snittede 3.25 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Gironas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.6 mål i disse kampe.