Girona mod Mallorca – Optakt, Spilfiduser, Odds

La Liga kampen på Estadi Municipal de Montilivi den kommende torsdag er en duel imellem hjemmeholdet Girona og gæsterne fra Mallorca.

Girona går ind til runde 33 som nummer 8 i La Liga tabellen med 44 point på kontoen. Med 32 runder bag dem har Mallorca samlet 41 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Girona har før kampen den kommende torsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Mallorca er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Mallorca præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Girona har vundet 12 sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga.

Mallorca har indtil videre præsteret 11 sejre og otte uafgjorte samt 13 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Mallorca.

  • Der er scoret imod Girona i 17 af de seneste 19 hjemmekampe
  • Girona har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Girona scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Girona var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Girona vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Mallorca var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 10 af Mallorca’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Mallorca har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Mallorca i 8 af de seneste 9 udekampe

Form Girona mod Mallorca

Girona har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Real Valladolid. De svarede stærkt igen mod Real Madrid, som blev slået 4-2, før de sejrede 0-2 over Sevilla. Girona har vist potent form på Estadi Municipal de Montilivi med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod seks imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

De seneste tre kampe har for Mallorca givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Getafe med 3-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Atletico Madrid. Deres seneste opgør, mod Athletic Bilbao, indbragte et point i en 1-1 kamp. Mallorca kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv seks.

Girona tog 30 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet ni sejre af sig efter 30 mål scoret og 22 indkasseret. Girona scorede 16 mål og indkasserede selv 18 i deres foregående 17 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til fem sejre og 20 point.

Girona vs Mallorca – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Mallorca.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe er alle ude af truppen, som Girona tager imod Mallorca med på Estadi Municipal de Montilivi.

Girona mod Mallorca – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Girona og Mallorca senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Estadi Municipal de Montilivi. Bookmakerne har Girona som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Girona45% chance for at banke Mallorca. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Mallorca udbetaler 3.60 i gevinst på oddset for en sejr. Girona vandt tre af deres foregående ti kampe mod Mallorca, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.20 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Girona og Mallorca.

Girona mod Mallorca Spiltips

Valentin Castellanos har seks mål i seks La Liga kampe for Girona, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Mallorca. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Kang-In Lee, der har banket tre mål ind i La Liga.

Girona høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Girona har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadi Municipal de Montilivi, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Gironas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Mallorca spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.