Girona mod Rayo Vallecano – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Rayo Vallecano kommer til Estadi Municipal de Montilivi til et opgør i La Liga den kommende mandag, håber Girona at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Girona jagter førstepladsen i La Liga stillingen efter at have opnået 56 point på deres første 25 kampe. Rayo Vallecano er i hælene på dem med 25 point efter 25 runder, hvorved de ligger nummer 14 i tabellen.

Girona har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Girona er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i La Liga i denne sæson. Girona er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Estadi Municipal de Montilivi nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Rayo Vallecano har indtil videre præsteret fem sejre og ti uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Girona har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste kampe
  • Girona har ikke tabt deres seneste 15 kampe i La Liga
  • Girona har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Girona scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Girona scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
  • Rayo Vallecano har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe i La Liga
  • 13 af Rayo Vallecano’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Rayo Vallecano’s seneste 12 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 12 af Rayo Vallecano’s seneste 14 udekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål

Form Girona mod Rayo Vallecano

Girona har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Real Sociedad, hvorefter de mod Real Madrid tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Athletic Bilbao, der vandt 3-2. Girona vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 15 mål og lukkede seks.

Bare ét point forhindrer Rayo Vallecano i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-1 mod Sevilla og Mallorca. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Real Madrid. Rayo Vallecano kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv fire.

Girona scorede 35 mål og indkasserede 13 i deres seneste 13 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 37 point og 12 sejre. Rayo Vallecano opnåede nul sejre og fem point i de seneste ni kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 19 ind.

Girona vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Rayo Vallecano.

Artem Dovbyk, David Lopez, Joel Roca og Toni Villa er alle ude af truppen, som Girona tager imod Rayo Vallecano med på Estadi Municipal de Montilivi.

Rayo Vallecano har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Rayo Vallecano-truppen, er Isi Palazon i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Diego Mendez rejser ikke med Rayo Vallecano til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Girona mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Rayo Vallecano formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Girona. Girona vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende mandag. Girona vandt tre af deres foregående ti kampe mod Rayo Vallecano, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

Rayo Vallecano scorede i deres seneste 8 opgør mod Girona i La Liga. I fire af de tidligere fem kampe mellem Girona og Rayo Vallecano scorede begge hold.

Girona mod Rayo Vallecano Spiltips

Det kører udmærket for Artem Dovbyk, som står noteret for 14 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste seks kampe, så Girona håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Rayo Vallecano på mandag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Artem Dovbyk til at finde vej til netmaskerne her.

Girona høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Rayo Vallecano sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Girona på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Rayo Vallecanos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på to mål, mens Rayo Vallecano snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Gironas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.