Girona mod Rayo Vallecano – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rayo Vallecano gæster Estadi Municipal de Montilivi den kommende torsdag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Girona.

Der har været seriøst med mål, når Girona har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste 8 kampe i streg.

Girona ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.6 mål i deres seneste 10 landskampe. Gironascorede beskedne 16 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur 0 gange.

Rayo Vallecano har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på torsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Girona er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 6 nederlag i La Liga i denne sæson. Girona scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Rayo Vallecano har indtil videre præsteret 6 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i La Liga. Rayo Vallecano tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Rayo Vallecano.

  • I 13 af de seneste 14 kampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Girona scorede i deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Girona i 18 af de seneste 19 kampe
  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Girona var i vandt de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 2.5 mål
  • Rayo Vallecano scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Rayo Vallecano scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Rayo Vallecano vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Rayo Vallecano i 7 af de seneste 9 udekampe

Form Girona mod Rayo Vallecano

I deres seneste tre kampe formåede Girona først at banke Athletic Bilbao med 2-1. Herefter nedlagde de også Elche med 1-2, inden stimen stoppede mod Cacereno, der vandt en 2-1 sejr. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Girona kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Girona vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 9 og lukkede 10 mål ind.

Rayo Vallecano virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Real Madrid, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 0-0 mod Celta Vigo, hvorpå CFJ Mollerussa blev besejret 1-3. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Rayo Vallecano to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 9 og scorede 8 mål.

Girona vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Girona kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Rayo Vallecano.

Javier Hernández, Juanpe, Borja Garcia og Ibrahima Kébé er blandt de 4 spillere, som mangler for Girona på torsdag.

Girona mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Girona og Rayo Vallecano daterer sig nogle år tilbage, da Girona vandt 2-0 på Campo de Futbol de Vallecas. Mon ikke vi kan regne med, Girona glæder sig til at forny bekendtskabet. Girona vandt 4 af deres foregående 10 kampe mod Rayo Vallecano, mens sidstnævnte vandt 5 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.30 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 2 kampe mellem Girona og Rayo Vallecano.

Girona mod Rayo Vallecano Spiltips

Cristhian Stuani har 3 mål i seks La Liga kampe for Girona, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Rayo Vallecano. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alvaro Garcia, der har banket 3 mål ind i La Liga.

Girona høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag i denne serie. Rayo Vallecano sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag. Girona har set 5 af deres seneste 10 kampe i Estadi Municipal de Montilivi gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 4 Rayo Vallecanos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Rayo Vallecano snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Gironas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.