Girona mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Girona har fordel af hjemmebane på Estadi Municipal de Montilivi, når Real Madrid kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i La Liga.

Real Madrid er på udkig efter at overtage førstepladsen i La Liga, efter at have samlet 65 point sammen på deres første 30 kampe. Girona er 38 point efter i stillingen med 30 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

Girona har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Real Madrid ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de syv mål ind, eller 0.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent seks gange.

Girona er noteret for ti sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Madrid har indtil videre præsteret 20 sejre og fem uafgjorte samt fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Real Madrid.

  • Der er scoret imod Girona i 16 af de seneste 18 hjemmekampe
  • 11 af Girona’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Girona har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Girona scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Girona har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Real Madrid scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • Real Madrid har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Real Madrid scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Real Madrid har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Real Madrid vandt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Girona mod Real Madrid

Girona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Barcelona, før de sejrede 2-0 mod Elche. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Real Valladolid. Girona vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i La Liga, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede fem.

Real Madrid har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Cadiz nedlagt 0-2, hvorpå Chelsea blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Celta Vigo, der blev slået med 2-0. Real Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Real Madrid vandt fem sejre i deres foregående 14 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede 20 mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem 20 point.

Girona vs Real Madrid – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende tirsdag skal i kamp mod Real Madrid.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe er alle ude af truppen, som Girona tager imod Real Madrid med på Estadi Municipal de Montilivi.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Girona.

David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Real Madrid, når de drager til Estadi Municipal de Montilivi.

Girona mod Real Madrid – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Girona senest mødte Real Madrid i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 6.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Girona17% chance for at banke Real Madrid. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Real Madrid udbetaler 1.53 i gevinst på oddset for en sejr. Både Girona og Real Madrid vandt blot to af deres seneste to opgør, mens forbløffende en kamp sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste pris for en remis ligger i odds 4.00 netop nu.

Real Madrid scorede i deres seneste 5 opgør mod Girona i La Liga. Begge hold scorede i fem af de seneste fem kampe mellem Girona og Real Madrid.

Girona mod Real Madrid Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Viktor Tsigankov været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Real Madrid. Hos gæsterne går Marco Asensio efter at føje yderligere til hans samling af fire mål i hans seneste kampe.

Girona vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Real Madrid vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Girona præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadi Municipal de Montilivi.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Real Madrid snittede 2.6 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Gironas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Real Madrid spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.5 mål undervejs i processen.