Girona mod Sevilla – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Girona tager imod Sevilla på Estadi Municipal de Montilivi den kommende lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er tre point og fem pladser.

Der har været seriøst med mål, når Girona har spillet kampe på det seneste. Begge hold scorede nemlig i deres seneste otte kampe i streg.

Girona har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur nul gange.

Sevilla vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Girona har vundet fire sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i La Liga. Girona var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Sevilla har indtil videre præsteret tre sejre og seks uafgjorte samt syv nederlag i La Liga. Sevilla lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Sevilla.

  • I 17 af de seneste 19 kampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i 23 af de seneste 24 kampe
  • I 10 af de seneste 11 hjemmekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i de seneste 11 hjemmekampe
  • Girona scorede i 18 af deres seneste 19 kampe
  • Sevilla scorede i deres seneste 11 udekampe
  • Sevilla har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Sevilla har i vandt 4 af de seneste 5 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Sevilla scorede i 17 af deres seneste 18 kampe
  • Sevilla har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe

Form Girona mod Sevilla

Det er ikke helt skidt for Girona, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-1 mod Cacereno, hvorefter de nappede point via 2-2 mod Rayo Vallecano. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod Espanyol. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Girona kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Girona opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede 11 og lukkede 11 mål ind.

Sevilla er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Celta Vigo, før de bankede Linares Deportivo med 0-5. Senest blev Getafe nedlagt i en 2-1 sejr. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Sevilla to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede otte mål.

Girona vs Sevilla – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Sevilla.

Reinier, Javier Hernández, Juanpe og Ibrahima Kébé er alle ude af truppen, som Girona tager imod Sevilla med på Estadi Municipal de Montilivi.

Sevilla ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på lørdag møder Girona.

Alex Telles, Thomas Delaney, Marcao og Jesus Corona bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Estadi Municipal de Montilivi.

Girona mod Sevilla – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Girona og Sevilla daterer sig nogle år tilbage, da Girona vandt 1-0 på Estadi Municipal de Montilivi. Mon ikke vi kan regne med, Girona glæder sig til at forny bekendtskabet. Sevilla vandt fire af deres foregående fem kampe, mens Girona vandt en sejre i fem opgør. Sevilla kan spilles til odds 2.88 hos spilselskaberne.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Girona og Sevilla blev der scoret højst to mål.

Girona mod Sevilla Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved David Lopez, der viser god form for Girona. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Sevilla.Gæsterne krydser fingre for Rafa Mir til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Girona høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Sevilla sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Girona har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadi Municipal de Montilivi, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Gironas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.