Girona vs Almeria – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Girona byder Almeria op til dans på fredag på Estadi Municipal de Montilivi stadion.

Girona er placeret som nummer 11 i tabellen i La Liga, da de indtil videre har opnået 24 point til samlingen. Almeria har opnået 22 point, hvilket placerer dem som nummer 15 efter 21 runder.

Girona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Almeria er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Almeria præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Girona har vundet seks sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Almeria har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt 11 nederlag i La Liga. Almeria lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Almeria.

  • Der er scoret imod Girona i 27 af de seneste 29 kampe
  • 15 af Girona’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Girona scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Almeria har ikke vundet deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i de seneste 17 udekampe
  • Der er scoret imod Almeria i 25 af de seneste 27 kampe
  • 7 af Almeria’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Almeria’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål

Form Girona mod Almeria

Girona har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Barcelona tabte de 0-1, hvorefter de vandt 1-0 over Valencia. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Cadiz. Girona præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede seks mål.

Almeria har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Espanyol satte de sig igennem med 3-1, før Rayo Vallecano viste sig for stærke og sejrede 2-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Almeria gik ned 2-3 mod Real Betis. Almeria vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 12 mål ind og scorede selv fem.

Girona vs Almeria – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Almeria.

Reinier, Javier Hernandez, Juanpe og Ibrahima Kebe er blandt de fire spillere, som mangler for Girona på fredag.

Girona mod Almeria – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Girona stod overfor Almeria. Det sluttede 3-2 i en fremragende La Liga duel imellem klubberne. Girona vandt fem af deres foregående ti kampe mod Almeria, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Girona og Almeria.

Girona mod Almeria Spiltips

Yangel Herrera har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Girona satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Almeria kigger til gengæld mod Francisco Portillo i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Girona høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Almeria sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Girona på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Almerias seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på to mål, mens Almeria snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Gironas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.