Girona vs Valencia – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Girona byder Valencia op til dans på søndag på Estadi Municipal de Montilivi stadion.

Girona er nummer 12 i tabellen med 21 point efter 19 kampe, mens Valencia rangerer som nummer 14 med 20 point efter 19 kampe.

Girona kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hvad målscoring angår, er Valencia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Girona er noteret for fem sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson. Girona indkasserede mindst ét mål i deres seneste 22 kampe.

Valencia har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt ni nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Girona v Valencia.

  • Der er scoret imod Girona i 26 af de seneste 27 kampe
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Girona har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Girona i de seneste 13 hjemmekampe
  • 13 af Girona’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • Girona scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • 10 af Valencia’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Valencia i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Valencia scorede i 10 af deres seneste 11 udekampe
  • Valencia scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • 5 af Valencia’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål

Form Girona mod Valencia

Girona har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Sevilla. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Villarreal, siden 0-1 mod Barcelona. Girona vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede otte og lukkede syv mål ind.

Valencia har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-3 af Athletic Bilbao, før Real Valladolid satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Madrid, der satte sig igennem med 2-0. Valencia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fem.

Girona vs Valencia – Seneste nyt

Girona kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Valencia.

Reinier, Javier Hernández, Juanpe og Ibrahima Kébé er alle ude af truppen, som Girona tager imod Valencia med på Estadi Municipal de Montilivi.

Valencia har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Samuel Castillejo og Nico González bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Valencia, når de drager til Estadi Municipal de Montilivi.

Girona mod Valencia – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Girona ser Valencia uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Girona går til kampen mod Valencia med en 1-0-4 statistik for deres seneste fem møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Girona og Valencia.

Girona mod Valencia Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Yangel Herrera, der viser god form for Girona. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Valencia.Gæsterne krydser fingre for Justin Kluivert til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Girona høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Valencia sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Girona har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadi Municipal de Montilivi, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Girona præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Valencia snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Gironas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Valencia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.