Grækenland mod Holland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Grækenland og Holland står over for hinanden på mandag på OPAP Arena. Mens Frankrig er stukket af, kæmper disse to om den anden billet fra denne gruppe. Grækenland vil være lykkelige for uafgjort og sejr til hjemmeholdet vil i realiteten betyde, at Holland højst overraskende misser billetten til Euro 2024.

Grækenland tabte deres seneste indbyrdes møde i EM med Holland, da Holland noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Grækenland sikrede alle tre point via en sejr på 2-1.

Vi er nået til sidste runde af gruppespillet for denne omgang, og Grækenland går ind til denne som nummer to. De har samlet 12 point undervejs, mens Holland har ni point som nummer tre.

Grækenland går ind til deres kommende kamp som nummer 51 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Holland, som ligger nummer 7 i verden.

Grækenland præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede fem mål.

Holland vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort nul gange og led en nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Form Grækenland mod Holland

Grækenland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Holland. De svarede stærkt igen mod Gibraltar, som blev slået 5-0, før de sejrede 0-2 over Irland.

I deres seneste tre kampe formåede Holland først at banke Grækenland med 3-0. Herefter nedlagde de også Irland med 1-2, inden stimen stoppede mod Frankrig, der vandt en 1-2 sejr.

Vores tip

  • Grækenland har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • 16 af Grækenland’s seneste 18 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Grækenland var i vandt 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 7 af Grækenland’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Grækenland vandt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Holland scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
  • Holland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 8 Holland kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Holland scorede i 13 af deres seneste 14 udekampe
  • Holland var i vandt 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Grækenland vs Holland – Seneste nyt

Grækenland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Holland på OPAP Arena.

Grækenland må stille op uden Pantelis Hatzidiakos på mandag mod Holland, da han døjer med en skade.

Holland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Grækenland på OPAP Arena.

Wout Weghorst rejser ikke med Holland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Grækenland mod Holland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Holland med de tre point i en 3-0 kamp, der blev spillet på OPAP Arena den 7 september 2023. Grækenland går til kampen mod Holland med en 1-0-2 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

I en af de tidligere tre kampe mellem Grækenland og Holland scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Giorgos Masouras har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med fem mål på det seneste. Grækenland satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Holland kigger til gengæld mod Wout Weghorst i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i EM.

Grækenland var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Holland sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led en nederlag. Grækenland har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål otte gange i 10 kampe på OPAP Arena. Holland scorede kampens første kasse syv gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Grækenland præsterede et gennemsnit på 0.67 mål, mens Holland snittede 2.66 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Grækenlands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i ni af de forrige ti kampe, som Holland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.