Grækenland mod Kasakhstan – Optakt, Spilfiduser, Odds

Grækenland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Kasakhstan.

Grækenland ligger nummer 49 på verdensranglisten hos FIFA, mens Kasakhstan befinder sig på en placering som nummer 100 i verden.

Form Grækenland mod Kasakhstan

De seneste tre kampe har for Grækenland givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Ireland med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Holland. Deres seneste opgør, mod Frankrig, indbragte et point i en2-2 kamp. Grækenland vandt halvdelen af deres seneste seks landskampe, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også seks ind.

I deres seneste tre kampe formåede Kasakhstan først at banke Finland med 1-2. Herefter nedlagde de også San Marino med 3-1, inden stimen stoppede mod Slovenien, der vandt en 2-1 sejr. Kasakhstan præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Kasakhstan scorede mindst én gang i deres foregående 6 kampe på stribe.

Vores tip

  • Grækenland har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af Grækenland’s seneste 14 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Grækenland i 13 af de seneste 14 hjemmekampe i EM
  • 8 af Grækenland’s seneste 10 hjemmekampe i EM havde over 2.5 mål
  • 9 af Grækenland’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Kasakhstan’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Kasakhstan har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 kampe i træk Kasakhstan har spillet i EM, har begge hold scoret
  • Kasakhstan scorede i 11 af deres seneste 12 kampe i EM
  • 6 af Kasakhstan’s seneste 7 udekampe i EM havde over 2.5 mål

Grækenland vs Kasakhstan – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Grækenland, når de skal i aktion mod Kasakhstan.

Pantelis Hatzidiakos og George Baldock er blandt de to spillere, som mangler for Grækenland på torsdag.

Grækenland mod Kasakhstan – indbyrdes historik

Grækenland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Kasakhstan. Grækenland går til kampen mod Kasakhstan med en 3-0-0 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 100%.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Grækenland og Kasakhstan.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Giorgos Masouras, der viser god form for Grækenland. Han fandt vej til netmaskerne tre gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Kasakhstan.Gæsterne krydser fingre for Baktiyor Zaynutdinov til at score igen efter to EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Grækenland høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Kasakhstan sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Grækenland holdt gæsterne på OPAP Arena fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Kasakhstan præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Grækenland præsterede et gennemsnit på 2.34 mål, mens Kasakhstan snittede 0.66 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Grækenlands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.