Sidste udkald for Grækenland hvis de skal true Spanien

Grækenland tager imod Spanien på Athens Olympic Stadium i runde 9 den kommende torsdag i FIFA VM. Mens Grækenland går ind til opgøret på torsdag som nummer 47 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Spanien kan fremvise en placering som nummer 7 på ranglisten. Grækenland indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 9 point efter 6 kampe. På de 6 runder Spanien har afviklet, har de indsamlet 13 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Grækenland vs Spanien statistik og historik

Førstepladsen er udenfor rækkevidde for Grækenland , men andenpladsen er dog stadig en mulighed. Det kræver dog en sejr over gæsterne fra  Spanien at holde liv i drømmen. Udeholdet har dog selv masser at kæmpe for, da deres chance for førstepladsen stadig lever.

Når det kommer til mål, er Grækenland ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Spanien rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Nøgletal for Grækenland og Spanien.

  • Grækenland er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Grækenland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Grækenland har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Grækenland har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Spanien har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Spanien har scoret i seneste 57 af 59 kampe;
  • Spanien har scoret i de seneste 28 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Spanien kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Grækenland mod Spanien

Grækenland inde i god stime.

Grækenland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe formåede Grækenland først at banke Sverige med 2-1. Herefter nedlagde de også Georgien med 2-0, inden stimen stoppede mod Sverige, der vandt en 2-0 sejr.

Spanien fortsætter pointhøsten.

Spanien vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe formåede Spanien først at banke Kosovo med 0-2. Herefter nedlagde de også Italien med 1-2, inden stimen stoppede mod Frankrig, der vandt en 1-2 sejr.

Grækenland v Spanien Indbyrdes historik

Sidste gang Grækenland spillede imod Spanien var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Nuevo Los Carmenes sluttede 1-1. Grækenland går ind til opgøret med en historik mod Spanien, der siger 1-2-3 for deres seneste 6 kampe. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 6 kampe mellem Grækenland og Spanien.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Grækenland og Spanien befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 9 den kommende torsdag.

Manden med målnæsen