Messi og FC Barcelona bider igen mod Granada

Der spilles to aftenkampe i denne runde 18 af La Liga, og i den første af disse tager hjemmeholdet Granada imod FC Barcelona på Estadio Nuevo Los Carmenes. Hjemmeholdet giver 7.00 for en sejr på oddset. Sejr til Barcelona kan til gengæld spilles til 1.44 på oddset i en kamp, hvor der er kick off kl. 18.30.

Granadas form er også lidt ujævn i øjeblikket. Tre sejre i de seneste fem kampe og dertil to nederlag er dog nok til, at de holder en 7. plads i tabellen. Og er videre i pokalturneringen. Det sidste klarede de i midtugen, men måtte dog bruge forlænget spilletid mod et lavere rangerende mandskab. Top seks er indenfor rækkevidde, men målscoren er elendig.

Barcas form er også lidt ujævn. Den ene dag leverer de på overbevisende manér, for så at være langt fra overbevisende. Tre sejre i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om et hold, der søger efter formen. Til al held for træner Ronald Koeman havde de i det mindste Lionel Messi tilbage i de to første kamp efter nytår. Her nappede Barca en stille sejr på 1-0, for at følge det op med en meget stærk 3-2 sejr over Bilbao i midtugen.

Barcelona har en rigtig god indbyrdes historik mod Granada, hvilket ikke er den store overraskelse. Af de seneste 10 dueller var der to sejre til Granada, men til gengæld otte til Koemans kumpaner. Kun i to af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen, ligesom seks af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Flere interessante tips