Barcelona gæster formstærke Granada

Granada tager den kommende lørdag imod Barcelona i La Liga på Estadio Nuevo Los Carmenes.

Med en placering som nummer 13 i stillingen har Granada samlet 23 point efter 19 kampe. På 31 point befinder Barcelona sig rangeret som nummer 5 for 19 afviklede kampe.

Barcelona er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i La Liga til Granada, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Granada har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Barcelona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Granada v Barcelona.

 • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Granada har spillet, har begge hold scoret
 • Granada scorede i deres seneste 11 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Granada i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
 • Granada har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Granada vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Barcelona har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Barcelona har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Granada har scoret imod i 15 af de senest 17 kampe mod Barcelona
 • Granada har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod Barcelona
 • Granada har tabte i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Barcelona
 • I 4 ud af 5 seneste Granada hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål over 2.5
 • I 6 ud af 8 seneste Granada kampe mod Barcelona var antallet af mål under 3.5

Form Granada mod Barcelona

Granada bøjer sig ikke.

Granada er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 2-1 over Mallorca samt Atletico Madrid. Serien blev dog bremset mod Elche i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Barcelona vanskelige at nedbryde.

Barcelona er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Sevilla, før de bankede Mallorca med 0-1. Senest blev Linares Deportivo nedlagt i en 1-2 sejr.

Granada v Barcelona Indbyrdes historik

Sidste gang Granada spillede imod Barcelona var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Camp Nou sluttede 1-1. Granada møder Barcelona med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Granada og Barcelona. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Granada og Barcelona hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Estadio Nuevo Los Carmenes i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Jorge Molina når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Granada, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Memphis Depay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Barcelona, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.