Granada mod Cadiz i La Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Granada har fordel af hjemmebane på Estadio Nuevo Los Carmenes, når Cadiz kommer forbi på mandag til et opgør i La Liga.

Som nummer 17 har Granada formået at skrabe 24 point sammen for 25 kampe. Med 20 point har Cadiz for 25 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i La Liga.

Cadiz går ind til kampen mod Granada den kommende mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Granada ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Cadiz vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål i e kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Granada v Cadiz.

  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Granada har spillet, har begge hold scoret
  • Granada scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Granada i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
  • Granada tabte deres seneste 4 kampe
  • Granada har ikke vundet deres seneste 6 kampe
  • Cadiz har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 Granada kampe mod Cadiz var summen af mål under 2.5
  • I de seneste 3 Granada kampe mod Cadiz var summen af mål under 3.5
  • Granada har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Cadiz
  • Granada har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Cadiz

Form Granada mod Cadiz

Granada fortsætter skuffende resultater.

Granada har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Real Madrid, før Real Sociedad satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Villarreal, der satte sig igennem med 4-1.

Cadiz drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Cadiz, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod Mallorca, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Celta Vigo. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Getafe.

Granada vs Cadiz – Seneste nyt

Granada v Cadiz Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Granada og Cadiz fandt sted i maj 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Granada som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.90, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Granada 53% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 4.25 i gevinst på oddset for en sejr. Granada møder Cadiz med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-1 for deres seneste 3 kampe i La Liga.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Granada og Cadiz hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Estadio Nuevo Los Carmenes i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Granada’s seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1 mål på vejen.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jorge Molina. Han har vist flaget for Granada med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Cadiz har til gengæld forhåbninger om, at Alvaro Negredo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.