Granada mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Cadiz står overfor Granada den kommende onsdag i et La Liga møde på Estadio Nuevo Los Cármenes.

Granada er nummer 19 i tabellen med otte point efter 18 kampe, mens Cadiz rangerer som nummer 17 med 15 point efter 18 kampe.

Granada fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på onsdag. Cadiz bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Granada ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Granada har vundet en sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i La Liga. Granada indkasserede mindst ét mål i deres seneste 18 kampe.

Cadiz kigger på to sejre, samt ni uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga. Cadiz spillede uafgjort i deres seks kampe i La Liga.

Vores tip

  • Granada har ikke vundet deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Granada i de seneste 21 kampe
  • Granada scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Granada har spillet, har begge hold scoret
  • Granada tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 15 af Cadiz’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Cadiz i 17 af de seneste 19 kampe
  • Der er scoret imod Cadiz i 16 af de seneste 18 udekampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Cadiz har spillet, har begge hold scoret

Form Granada mod Cadiz

Granada har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Athletic Bilbao, hvorefter de mod Celta Vigo tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Sevilla, der vandt 0-3. Granada vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Estadio Nuevo Los Cármenes, men spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. De lukkede 11 ind og scorede selv syv.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Cadiz på udkig efter en sejr. Mod Osasuna spillede de 1-1, før de også delte point med Las Palmas i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Real Sociedad. Cadiz vandt ingen af deres foregående seks udekampe i La Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede ni mål ind og scorede selv fem.

Granada opnåede en point for deres seneste fire møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede fire og lukkede ti mål ind. Cadiz sikrede sig en sejre fra fem scorede mål og fire indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Granada vs Cadiz – Seneste nyt

Granada kan have op til tre fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Cadiz.

Raul Fernandez, Jesus Vallejo og Miguel Rubio er alle ude af truppen, som Granada tager imod Cadiz med på Estadio Nuevo Los Cármenes.

Cadiz ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på onsdag møder Granada.

Jose Mari, Gonzalo Escalante, Luis Hernandez og Victor Chust bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Cadiz, når de drager til Estadio Nuevo Los Cármenes.

Granada mod Cadiz – indbyrdes historik

Cadiz er ubesejret mod Granada i de sidste 4 indbyrdes opgør. Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Granada og Cadiz fandt sted i februar 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Granada går til kampen mod Cadiz med en 0-3-1 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i La Liga imellem Granada og Cadiz blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Granada og Cadiz.

Granada mod Cadiz Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Gonzalo Villar ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Cadiz sætter deres lid til, at Christopher Ramos kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Granada høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Cadiz sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Granada på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Cadizs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Granadas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i to af de seneste ti kampe, som Cadiz spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.