Granada mod Las Palmas – Optakt, Spilfiduser, Odds

Granada byder velkommen til Las Palmas i La Liga den kommende lørdag på Estadio Nuevo Los Cármenes.

Granada er nummer 19 i tabellen med 11 point efter 22 kampe, mens Las Palmas rangerer som nummer 9 med 31 point efter 22 kampe.

Det er ikke sådan, at Granada ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Las Palmas er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens Las Palmas præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Granada er noteret for to sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i La Liga i denne sæson.

Las Palmas kigger på ni sejre, samt fire uafgjorte såvel som ni nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Granada har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe
  • Granada har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Granada i 23 af de seneste 24 kampe
  • Der er scoret imod Granada i 20 af de seneste 21 kampe i La Liga
  • Granada har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • I de seneste 26 Las Palmas kampe i La Liga, har summen af mål været under 3.5
  • 40 af Las Palmas’s seneste 42 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 20 Las Palmas udekampe i La Liga, har summen af mål været under 3.5
  • 20 af Las Palmas’s seneste 22 udekampe havde under 3.5 mål
  • 12 af Las Palmas’s seneste 14 udekampe i La Liga havde under 2.5 mål

Form Granada mod Las Palmas

Granada har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Real Betis, før Atletico Madrid satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Getafe, der satte sig igennem med 2-0. Granada har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Estadio Nuevo Los Cármenes. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede seks og indkasserede ni mål.

I deres seneste tre kampe formåede Las Palmas først at banke Villarreal med 3-0. Herefter nedlagde de også Rayo Vallecano med 0-2, inden stimen stoppede mod Real Madrid, der vandt en 1-2 sejr. Las Palmas vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Las Palmas noterede sig 11 point efter tre sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også fem selv.

Granada vs Las Palmas – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Granada, når de skal i aktion mod Las Palmas.

Raul Fernandez og Miguel Rubio er blandt de to spillere, som mangler for Granada den kommende lørdag.

Las Palmas ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Granada. Javier Munoz og Julian Araujo har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Las Palmas-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Benito og Daley Sinkgraven, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Nuevo Los Cármenes.

Granada mod Las Palmas – indbyrdes historik

Granada sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Las Palmas. Granada tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga med Las Palmas, da Las Palmas noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Granada sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Granada vandt fire af deres foregående ti kampe mod Las Palmas, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere fem kampe mellem Granada og Las Palmas scorede begge hold.

Granada mod Las Palmas Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Myrto Uzuni ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Las Palmas sætter deres lid til, at Javier Munoz kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Granada høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led fire nederlag i denne serie. Las Palmas sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Granada på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Las Palmass seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Granada præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Las Palmas snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i to af Granadas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Las Palmas spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.