Granada mod Osasuna i La Liga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Granada byder Osasuna op til dans på søndag på Estadio Nuevo Los Carmenes stadion.

Granada indtager en plads som nummer 14 i tabellen med 24 point efter 21 kampe. På de 21 runder Osasuna har afviklet, har de indsamlet 25 point og ligger nummer 13 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos Granada, som kan overhale Osasuna i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Estadio Nuevo Los Carmenes.

Når det kommer til mål, er Granada ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Osasuna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Granada v Osasuna.

 • I 10 af de seneste 11 hjemmekampe Granada har spillet, har begge hold scoret
 • Granada scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Granada i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • Granada har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Granada vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Osasuna tabte deres seneste 3 udekampe
 • Osasuna har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • Osasuna ikke scoret i 7 af deres seneste 9 udekampe
 • I 12 ud af 13 seneste Granada kampe mod Osasuna var antallet af mål under 3.5
 • Granada har scorede i 12 af de senest 13 kampe mod Osasuna
 • Granada har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Osasuna
 • I 11 ud af 13 seneste Granada kampe mod Osasuna var antallet af mål over 1.5
 • Granada har ikke scoret imod i 4 af de senest 5 hjemmekampe mod Osasuna

Form Granada mod Osasuna

Granada håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Granada, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Elche, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Barcelona, før de desværre tabte med 4-2 til Getafe.

Osasuna drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er alt eller intet for Osasuna i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Girona, hvortil de svarede igen mod Cadiz i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Celta Vigo.

Granada v Osasuna Indbyrdes historik

Sidste gang Granada spillede imod Osasuna var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio El Sadar sluttede 1-1. Granada møder Osasuna med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Granada og Osasuna bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Granada og Osasuna hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Estadio Nuevo Los Carmenes i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Jorge Molina når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Granada, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

David Garcia har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Osasuna, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.